Lantligt kök

Vi bygger och designar lantliga kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Lantliga kök från Kålltorps kök

Våra lantliga kök är inspirerade av naturen och landsbygdens skönhet, och vi har noggrant valt material och detaljer för att skapa en autentisk och inbjudande atmosfär. Upptäck skönheten i våra lantliga kök och skapa en plats där familj och vänner kan samlas, laga mat och skapa minnen som varar livet ut.

Välkommen att boka ett hembesök så berättar vi mer.

Funderar du på ett kök i lantlig stil?

Lantliga kök finns i flera olika stilar, från klassiskt till modernt.

Lantkök är kända för sin varma och välkomnande atmosfär. De har ofta naturliga material som trä och sten, vilket kan bidra till att skapa en mysig och hemtrevlig känsla i köket.

Om du är intresserad av ett kök i lantlig stil hjälper vi dig gärna att utforma det perfekta köket för ditt hem. Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Vi levererar måttanpassade köksluckor till ditt nya kök

Vi erbjuder måttanpassade köksluckor i en mängd olika stilar, om du är intresserad av köksluckor i lantlig stil hjälper vi dig gärna att hitta de perfekta luckorna för ditt nya kök. Vi har möjlighet att anpassa nya köksluckor och inredning in i minsta detalj för just dina stommar. Detta innebär att du har möjligheten att förnya köket utifrån dina förutsättningar.

Vi har erfarenhet av luckbyten på lantliga kök från de flesta stora kökstillverkare som IKEA och Marbodal m.fl. Så länge du inte förändrar den befintliga planlösningen kan vi i stort sett erbjuda ett helt nytt kök både till utseende och funktion. Genom att även byta ut lådmekanismerna kan vi också förnya kökets funktion med exempelvis nya smartare lådsystem. Detta gör att du får ett kök som inte bara ser utan även känns nytt.

Efter ett första hembesök kan vi tillsammans komma fram till vilken väg som passar dig bäst. Oavsett kommer du få ett nytt lantligt kök som du kan njuta av under många år.

Boka ett kostnadsfritt hembesök idag

Är du ute efter ett nytt kök i lantlig stil? Vi kan utforma och installera ett vackert, skräddarsytt lantkök som är anpassat efter dina specifika behov och krav.

 

Vi jobbar bara med kvalitetsleverantörer i allt ifrån köksdesign till val av hantverkare och tar ansvar för hela köksrenoveringen – från ritning till färdigt kök. Välkommen att boka ett hembesök så berättar vi mer.

Exempel på olika kök i trä som vi har levererat

Det varma köket med känsla från naturen få en att stanna till och bara njuta. Luckor i massiv betsad ek och bänkskivor i kalksten med naturliga fosiler

På vackra Sofiagatan i Strömmensberg hittar ni detta fantastiska träkök med bänkskivor i den omåttligt populära kalkstenen Jura grå. Kontrasten mellan de olika materialen trä, kalksten och det vita överskåpen skapar en läcker dynamik.

Minimalistikt, modernt, svensktillverkat kvalitetskök

Ett snyggt ramkök levererat  till en lägenhet på Stigberget i hjärtat av Majorna i Göteborg. Distanslister på 19 mm sitter runt skåpen för att få en klassisk men modern känsla. Köket har en varmgrå kulör (NCS S 1502-Y) som harmonierar perfekt med en 20 mm komposit.

Klassiska ramluckor i ett sekelskifteskök där vitrin & profil ofta fanns i luckor. Beslagen kommer från Beslagdesign där den retroknoppen 5320 går fint ihop med handtaget

På en höjd mitt emellan stad och  natur hittar vi detta lantliga träkök där vår kund valt en fin Jotun-kulör på luckorna tillsammans med vackra kalkstensskivor från Portugal.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.