Sekelskiftekök

Vi bygger och designar kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Sekelskiftekök

Detta charmiga sekelskifteskök, är byggt i ett av de charmiga engelska radhusen i Bagaregården. Här har vi skapat ett kök som är helt anpassat efter kundens önskemål och i en tidstypisk stil. Detta kök är en hyllning till den tidens elegans och har utformats med varma färger och material som står sig över tiden. Vi har noggrant valt material av hög kvalitet som både ger en autentisk känsla och är hållbara för att säkerställa att köket behåller sin charm under många år framöver.

Beige S 2005-Y20R

 Silestone Royal Reef 30mm och Massiv Ek 0031 Hårdvaxolja

Lucka: MDF19 ÖVERFALSAD RAMLUCKA
Lådor: Massiv Ek
Beslag: Handtag Bruno – 96mm – Rostfri

Vår bänkskiva kommer från Silestone och har namnet Royal Reef. Den är 30 mm tjock och ger en robust och elegant känsla till köket. Kunden har valt en diskbalja från Intra med både en stor och en mindre vask, vilket ger flexibilitet och funktionalitet i diskningen.

Här är verkstaden där många goda måltider tillagas och där både familj, vänner och djur är hjärtligt välkomna. Här skapas minnen och delas glädje, det är en plats där gemenskap och matlagning förenas i en harmonisk atmosfär.

Vårt avfallsskåp är inte bara praktiskt, det är till och med trevligt och öppet. Det är en smart och stilren lösning för att hantera avfall på ett smidigt sätt. Med detta skåp kan du enkelt organisera och göra avfallshantering till en positiv upplevelse.

Inredningen i våra skåp förgyller känslan i varje kök. Med massiva lådor i ek får du en exklusiv och varm atmosfär samtidigt som funktionaliteten inte kompromissas.

Vårt plattsbyggda och anpassade kök är utformat för att maximera förvaringsutrymmet från varje hörn. Här kan du dra nytta av varje centimeter och njuta av en smart och effektiv lösning för att organisera och hålla ordning på dina köksartiklar.

Här har vi ännu ett öppet skåp med karaktär, som är byggt enligt kundens önskemål. Det är en unik och personlig detalj i ditt kök som ger en touch av individualitet. Ett öppet skåp som både visar upp och organiserar dina köksprylar på ett charmigt sätt.

Våra överskåp är tillverkade med instick upp emot taket, precis som man gjorde med köken förr i tiden. Detta ger en traditionell och charmig känsla till ditt kök samtidigt som det utnyttjar utrymmet på ett smart sätt.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.