Släta kök

Vi bygger och designar släta kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Släta kök från Kålltorps kök

Släta kök är ett kök elegant och tidlöst som ger en modern känsla. Som med alla våra kök, erbjuder vi att skräddarsy ett nytt kök efter dina behov, vi hjälper dig med allt från mått, färg, vinklar och funktion.

Välkommen att boka ett hembesök så berättar vi mer.

kalltorpskok-grey-web-6

Skandinaviskt ramkök i Björkekärr

Ljusgrått och minimalistiskt kök med raka snygga linjer.

Närbild på den förnicklade knoppen 24226 och den 20 mm tunna kompositeskivan

Ett Ramkök i hjärtat av Stigberget

Minimalistikt, modernt och svensktillverkat kvalitetskök.

Ett nytt kök från grunden eller nya köksluckor?

Ibland är en helrenovering den bästa vägen till ett nytt kök. Då behöver du inte ta hänsyn till nuvarande stommar utan vi kan tillsammans designa ditt nya kök från grunden. Utifrån planlösningen förenar vi både de praktiska behoven och designen för att skapa ditt ultimata drömkök.

Om stommen och kökets grunddesign däremot är i gott skick kan ett luckbyte göra underverk. Vi har erfarenhet av luckbyten på träkök från de flesta stora kökstillverkare som IKEA och Marbodal m.fl. Så länge du inte förändrar den befintliga planlösningen kan vi i stort sett erbjuda ett helt nytt kök både till utseende och funktion. Genom att även byta ut lådmekanismerna kan vi också förnya kökets funktion med exempelvis nya smartare lådsystem. Detta gör att du får ett kök som inte bara ser utan även känns nytt.

Efter ett första hembesök kan vi tillsammans komma fram till vilken väg som passar dig bäst. Oavsett kommer du få ett nytt träkök som du kan njuta av under många år.

Intergrerad diskmaskin, spotlightskiva med infräst belysning för att få sladdfritt och rent under skåpen
Det svenska hemmet

Boka ett kostnadsfritt hembesök idag

Vi kan utforma och installera ett vackert, skräddarsytt kök som är anpassat efter dina specifika behov och krav.

Vi jobbar bara med kvalitetsleverantörer i allt ifrån köksdesign till val av hantverkare och tar ansvar för hela köksrenoveringen – från ritning till färdigt kök. Välkommen att boka ett hembesök så berättar vi mer.

Få inspiration från andra kök som vi har levererat

På vackra Sofiagatan i Strömmensberg hittar ni detta fantastiska träkök med bänkskivor i den omåttligt populära kalkstenen Jura grå. Kontrasten mellan de olika materialen trä, kalksten och det vita överskåpen skapar en läcker dynamik.

Ett snyggt ramkök levererat  till en lägenhet på Stigberget i hjärtat av Majorna i Göteborg. Distanslister på 19 mm sitter runt skåpen för att få en klassisk men modern känsla. Köket har en varmgrå kulör (NCS S 1502-Y) som harmonierar perfekt med en 20 mm komposit.

På en höjd mitt emellan stad och  natur hittar vi detta lantliga träkök där vår kund valt en fin Jotun-kulör på luckorna tillsammans med vackra kalkstensskivor från Portugal.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.