Köksluckor

Köksluckor är ofta det första valet i köksplaneringen. Vi erbjuder en rad köksluckor av många material med olika design och funktion. Ofta kan nya köksluckor på befintliga stommar vara ett prisvärt sätt att få en helt ny kökskänsla.

Träluckor

Exempelbilden visar en svartlackerad asklucka. Köksluckan går att få i valfri färg eller i en naturlig look. Fanerade luckor och massivt finns i materialen ek, björk, al eller ask.

Ramkök

En lucka med enkel spegel eller profilerad ram.
För en inramad lucka i ”Shakerstil” används distanslist.

Släta kök

En enkelt och mycket populär kökslucka. Finns även med infrästa grepp.
Alla luckor finns i flera olika material och i valfri kulör. Kontakta oss för exempel.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter ett helkök med allt vad det innebär från att riva väggar, flytta vatten och avlopp? Eller är det ett luckbyte med fler och moderna lådor ni vill ha? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så packar vi en väska med de rätta färgerna och materialen för just er kommande renovering.

Mäta och planera

I detta skede befinner vi oss oftast i rummet där ombyggnationen ska ske. Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi lyssnar och kommer med eventuella förslag och vi har med visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med designen, tillbehören, bänkskivorna och vitvarorna så är det dags att beställa. Vi gör ett kontrakt som ni godkänner innan produktionen påbörjas. Vi går även igenom leveranstid och projektstart.

Färdigställa

Våra kök levereras normalt mellan 4-6 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. För montering rekommenderar vi gärna våra erfarna och duktiga hantverkare, men ni får självklart montera själva eller ta hjälp av egna hantverkare.

Boka hembesök

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar.
Naturligtvis är alltid ett första hembesök kostnadsfritt och förutsättningslöst.
Vi utför köksrenoveringar och byte av köksluckor i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.