Köksluckor

Köksluckor är ofta det första valet i köksplaneringen. Vi erbjuder en rad köksluckor av många material med olika design och funktion. Ofta kan nya köksluckor på befintliga stommar vara ett prisvärt sätt att få en helt ny kökskänsla.

Träluckor

Exempelbilden visar en svartlackerad asklucka. Köksluckan går att få i valfri färg eller i en naturlig look. Fanerade luckor och massivt finns i materialen ek, björk, al eller ask.

Ramsluckor

En lucka med enkel spegel eller profilerad ram.
För en inramad lucka i ”Shakerstil” används distanslist.

Retro luckor

En enkelt och mycket populär kökslucka. Finns även med infrästa grepp.
Alla luckor finns i flera olika material och i valfri kulör. Kontakta oss för exempel.

Släta luckor

Släta luckor är ett populärt val när det kommer till köksdesign. Dessa luckor har en minimalistisk stil med en slät yta utan några synliga detaljer eller mönster.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.