Shaker kök

Vi bygger och designar ditt shaker kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Shakerkök från Kålltorps kök

Upptäck den tidlösa skönheten och elegansen hos shakerstilen, som kombinerar klassisk design med modern funktionalitet. Utforska vårt sortiment av shakerkök och låt dig inspireras av de rena linjerna, välavvägda proportionerna och de kvalitetsmaterial som används.

Välkommen att boka en hembesök så berättar vi mer.

Vad är ett shaker kök?

Shaker kök kännetecknas av sina inramade och profilerade fronter med rena raka linjer.

Shaker-stilen handlar om att skapa olika intryck med klassiska platsbyggda kök, men genom att variera symmetri och designelement kan du uppnå den önskade effekten av det intryck som passar din smak bäst; från mer bearbetade 20-tals kök till robusta lantliga stilar.

Våra kök går att få i en modernare och uppdaterad stil eller i klassisk shaker design. 

Passar ett shaker kök i ditt hem?

Ett shaker kök passar för alla, oavsett om du bor i ett traditionellt hus eller i en modern lägenhet. Shaker-kök är mycket mångsidiga och kan anpassas för att passa till vilken stil som helst. Om du bor i ett traditionellt hem kan du skapa ett shakerkök som har en klassisk känsla. Om du bor i en modern lägenhet kan du skapa ett shakerkök som är modernt och snyggt.

Skräddarsydda shakerkök från Kålltorps kök

Är du ute efter ett nytt kök i shaker stil?  Vi kan utforma och installera ett vackert, skräddarsytt shaker-kök som är anpassat efter dina specifika behov och krav.

Vi jobbar bara med kvalitetsleverantörer i allt ifrån köksdesign till val av hantverkare och tar ansvar för hela köksrenoveringen – från ritning till färdigt kök. Välkommen att boka ett hembesök så berättar vi mer.

 

Få inspiration från andra kök som vi har levererat

Den dolda skåpsfläkt Diskret från Fjäråskupan smälter in i detta stilrena naturtrogna hem. Ugnen kommer från Siemens och har kobinerad micro i fullstorlek

På vackra Sofiagatan i Strömmensberg hittar ni detta fantastiska träkök med bänkskivor i den omåttligt populära kalkstenen Jura grå. Kontrasten mellan de olika materialen trä, kalksten och det vita överskåpen skapar en läcker dynamik.

Intergrerad diskmaskin, spotlightskiva med infräst belysning för att få sladdfritt och rent under skåpen

Ett snyggt ramkök levererat  till en lägenhet på Stigberget i hjärtat av Majorna i Göteborg. Distanslister på 19 mm sitter runt skåpen för att få en klassisk men modern känsla. Köket har en varmgrå kulör (NCS S 1502-Y) som harmonierar perfekt med en 20 mm komposit.

Klassiska ramluckor i ett sekelskifteskök där vitrin & profil ofta fanns i luckor. Beslagen kommer från Beslagdesign där den retroknoppen 5320 går fint ihop med handtaget

På en höjd mitt emellan stad och  natur hittar vi detta lantliga träkök där vår kund valt en fin Jotun-kulör på luckorna tillsammans med vackra kalkstensskivor från Portugal.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.