Bänkskivor

Våra bänkskivor

Bänkskivor är en avgörande del av ditt kök, de fungerar som arbetsytor för matlagning, förvaring och som ett dekorativt inslag. Att välja rätt bänkskiva är en viktig beslut för att skapa en praktisk och stilfull köksmiljö.

På Kålltorps kök erbjuder vi ett brett sortiment av bänkskivor i olika material, inklusive keramik, komposit, granit, marmor, kalksten och kvartsit. Oavsett om du söker en bänkskiva som är slittålig och är lätt att rengöra, eller som ger en exklusiv och unik känsla, så har vi en bänkskiva som passar dina behov.

Våra erfarna medarbetare hjälper dig att välja rätt bänkskiva för ditt kök, baserat på din köksstil, dina preferenser och ditt budget. Låt oss hjälpa dig att skapa en köksmiljö som är både funktionell och estetisk tilltalande.

Keramik

Komposit

Granit

Marmor

Kalksten

Kvartsit

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.