Helkök eller luckbyte?

Den första frågan vi ställer till dig är om du är i behov av en total köksrenovering eller vill byta ut luckor och lådor på din befintliga köksstomme. Vid en total köksrenovering sätter vi in helt nya stommar och kan riva väggar och dra nya ledningar för vatten och avlopp. Vid ett luckbyte byter vi ut dina slitna luckor men kan också byta ut hela lådmekanismerna och förnya kökets funktion med nya smartare lådsystem.

Läs vidare

Helkök – individuellt och skräddarsytt

Våra kökskoncept är alltid anpassade efter din smak och dina behov. Vi jobbar bara med kvalitetsleverantörer i allt ifrån köksdesign till val av hantverkare och tar ansvar för hela projektet – från ritning till färdigt kök.

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi lyssnar och kommer med eventuella förslag och vi har med visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Välkommen att boka ett hembesök.

Boka hembesök

Luckbyte – så mycket mer än nya luckor

Ibland är ett luckbyte bästa vägen till en nytt kök. Vi har erfarenhet av luckbyten på kök från de flesta stora kökstillverkare som IKEA och Marbodal m.fl. Så länge du inte förändrar den befintliga planlösningen kan vi i stort sett erbjuda ett helt nytt kök både till utseende och funktion. Genom att även byta ut lådmekanismerna kan man förnya kökets funktion med nya smartare lådsystem. Detta gör att du får ett kök som inte bara ser utan även känns nytt.

Vi har möjlighet att anpassa nya köksluckor och inredning in i minsta detalj för just dina stommar. Detta innebär att du har möjligheten att förnya köket utifrån dina förutsättningar – oavsett om det handlar om att skapa drömköket eller att få en ny kökskänsla för en liten budget.

Boka hembesök

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter ett helkök med allt vad det innebär från att riva väggar, flytta vatten och avlopp? Eller är det ett luckbyte med fler och moderna lådor ni vill ha? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så packar vi en väska med de rätta färgerna och materialen för just er kommande renovering.

Mäta och planera

I detta skede befinner vi oss oftast i rummet där ombyggnationen ska ske. Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi lyssnar och kommer med eventuella förslag och vi har med visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med designen, tillbehören, bänkskivorna och vitvarorna så är det dags att beställa. Vi gör ett kontrakt som ni godkänner innan produktionen påbörjas. Vi går även igenom leveranstid och projektstart.

Färdigställa

Våra kök levereras normalt mellan 4-6 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. För montering rekommenderar vi gärna våra erfarna och duktiga hantverkare, men ni får självklart montera själva eller ta hjälp av egna hantverkare.

Boka hembesök

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar.
Naturligtvis är alltid ett första hembesök kostnadsfritt och förutsättningslöst.
Vi utför köksrenoveringar och byte av köksluckor i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.