Modernt kök

Vi bygger och designar moderna kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Stort utbud av moderna kök

Vi har ett stort utbud av moderna kök du kan välja mellan, oavsett om du vill ha ett elegant och minimalistiskt kök eller ett mer traditionellt kök med alla de senaste prylarna. Du kan vara säker på att hittar det perfekta moderna köket som passar dina behov.

Vårt sortiment av moderna kök finns i en mängd olika stilar, färger och ytbehandlingar, så du kan vara säker på att hitta ett som är perfekt för ditt hem. Vi har något för alla, från högblanka kök till mer traditionella stilar.

Välkommen att boka ett hembesök så berättar vi mer.

Måttanpassade kök i skandinavisk stil

Är du ute efter ett måttanpassat kök i skandinavisk stil? Vi hjälper dig att skapa det perfekta köket för ditt hem, med alla de senaste trenderna och teknikerna.

Vi hjälper dig med hela processen för att skapa ett skräddarsytt kök som är perfekt för dina behov, oavsett om du letar efter ett elegant, modernt kök eller en mer traditionell design.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök så kommer en av våra köksexperter hem till dig och hjälper dig att planera ditt perfekta kök. Vi går igenom alla alternativ och hjälper dig att välja det perfekta köket för ditt hem. I vårt sortiment hittar du många olika köksstilar, från eleganta och moderna till mer traditionella.

Exempel på olika moderna kök som vi har levererat

Intergrerad diskmaskin, spotlightskiva med infräst belysning för att få sladdfritt och rent under skåpen

På vackra Sofiagatan i Strömmensberg hittar ni detta fantastiska träkök med bänkskivor i den omåttligt populära kalkstenen Jura grå. Kontrasten mellan de olika materialen trä, kalksten och det vita överskåpen skapar en läcker dynamik.

Bänkskivan Jura Grå 30 mm

Ett snyggt ramkök levererat  till en lägenhet på Stigberget i hjärtat av Majorna i Göteborg. Distanslister på 19 mm sitter runt skåpen för att få en klassisk men modern känsla. Köket har en varmgrå kulör (NCS S 1502-Y) som harmonierar perfekt med en 20 mm komposit.

Våra luckor på IKEA Metodskåp i denna greiga kulör från Jotun som heter Misty Shadow 10578

På en höjd mitt emellan stad och  natur hittar vi detta lantliga träkök där vår kund valt en fin Jotun-kulör på luckorna tillsammans med vackra kalkstensskivor från Portugal.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.