fbpx

Ramkök

Vi bygger och designar ditt träkök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Ett klassiskt ramkök är både snyggt och hållbart

Det moderna ramköket är ett elegant och rustikt kök som ger en stilren känsla. Du kan välja mellan en mängd olika ramkök i olika stilar, Du kan även skräddarsy ditt egna ramkök så det passar ditt utrymme, dina behov och din smak.

Vi jobbar bara med kvalitetsleverantörer och tar ansvar för hela köksrenoveringen – från ritning till färdigt kök.

Välkommen att boka ett hembesök så berättar vi mer.

Ett nytt kök från grunden eller nya köksluckor?

Ibland är en helrenovering den bästa vägen till ett nytt kök. Då behöver du inte ta hänsyn till nuvarande stommar utan vi kan tillsammans designa ditt nya kök från grunden. Utifrån planlösningen förenar vi både de praktiska behoven och designen för att skapa ditt ultimata drömkök.

Om stommen och kökets grunddesign däremot är i gott skick kan ett luckbyte göra underverk. Vi har erfarenhet av luckbyten på träkök från de flesta stora kökstillverkare som IKEA och Marbodal m.fl. Så länge du inte förändrar den befintliga planlösningen kan vi i stort sett erbjuda ett helt nytt kök både till utseende och funktion. Genom att även byta ut lådmekanismerna kan vi också förnya kökets funktion med exempelvis nya smartare lådsystem. Detta gör att du får ett kök som inte bara ser utan även känns nytt.

Efter ett första hembesök kan vi tillsammans komma fram till vilken väg som passar dig bäst. Oavsett kommer du få ett nytt träkök som du kan njuta av under många år.

Ramkök i olika stilar

Ramkök finns i olika stilar och utföranden för att passa alla budgetar. Ett ramkök är ett bra val om du vill ha ett rustikt, elegant och unikt kök. Ramkök kan tillverkas i alla olika storlekar med flera olika stilar av bänkskivor och dörrar.

Är du ute efter ett nytt ramkök? Vi kan utforma och installera ett vackert, skräddarsytt kök som är anpassat efter dina specifika behov och krav.

Få inspiration från andra kök som vi har levererat

Träslagen vi jobbar med är främst ask, björk, ek, furu, & valnöt. Träköken finns i ett flertal olika behandlingar och toner

På vackra Sofiagatan i Strömmensberg hittar ni detta fantastiska träkök med bänkskivor i den omåttligt populära kalkstenen Jura grå. Kontrasten mellan de olika materialen trä, kalksten och det vita överskåpen skapar en läcker dynamik.

Minimalistikt, modernt, svensktillverkat kvalitetskök

Ett snyggt ramkök levererat  till en lägenhet på Stigberget i hjärtat av Majorna i Göteborg. Distanslister på 19 mm sitter runt skåpen för att få en klassisk men modern känsla. Köket har en varmgrå kulör (NCS S 1502-Y) som harmonierar perfekt med en 20 mm komposit.

Våra luckor på IKEA Metodskåp i denna greiga kulör från Jotun som heter Misty Shadow 10578

På en höjd mitt emellan stad och  natur hittar vi detta lantliga träkök där vår kund valt en fin Jotun-kulör på luckorna tillsammans med vackra kalkstensskivor från Portugal.

Lägg till din rubriktext här

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.