fbpx

Ljust lantkök

Vi bygger och designar kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Ljust lantkök

Välkommen till detta fantastiska kök där varje detalj har noggrant utformats för att skapa en unik och stilfull atmosfär. Bänkskivan, Dekton Arga, matchar perfekt med beslagen och köksblandaren i mässing, vilket ger en elegant och sammanhängande look. Detta är ett ljust och charmigt lantkök med snygga integrerade svarta vitvaror.

Se våra lantliga kök

Vit NCS S 0300-N

Dekton Arga 20mm

Lucka: MDF19
Beslag: Handtag Lounge – 160mm – Borstad Mässing

Ett fint ljust lantkök med snygga integrerade vitvaror i svart där vi matchat det sista högskåpet i svart med vinkyl nedtill och vitrinlucka upptill.

 Ett snyggt och praktiskt kök med detaljer för den som sticker ut. Köket är byggt i Kållered och resultatet blev en nöjd kund.

Dekton är en keramikskiva som är uppskattad av våra kunder och den tål det mesta. Att sätta stänkpanel hela vägen upp till öveskåpen ger en elegant och lyxig känsla. Enkel och hålla rent utan skarv och fog.

Detaljbild på köksblandaren från i mässing från Primy och diskho i silgranit från Blanco.

Dom vita spegelluckorna i NCS S0300-N i  köket gifter sig perfekt med bänkskivan Dekton Arga och mässing-beslagen från BeslagDesign.

 Närbild på ”spegel” köksluckan och handtaget Lounge i mässing som mäter c/c 160mm.

Ett ljust lantkök med utanpåliggande luckor. I denna miljö passar den sig alldeles utmäkt.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.