Tillbehör

Inredning

Vi erbjuder all typ av inredning för skåp, skafferier och garderober.

Bänkskivor

Vår leverantör Kungälvs Natursten erbjuder bänkskivor i natursten, silestone och dekton. Är du ute istället efter en skiva i laminat eller massivt trä vänder vi oss till LG Collection.

Diskbänkar & blandare

För måttbeställda diskbänkar använder vi oss av vår leverantör Decosteel. Diskbaljor och blandare erbjuder vi från kvalitetsleverantörer som Franke, Blanco, Decosteel, Strand, Tapwell eller Nivito.

Handtag och knoppar

Beslagdesign och Stilbeslag har båda ett stort utbud av handtag och knoppor i flera olika material och stilar.

Skjutdörrar & garderober

Kompletta lösningar ifrån Elfa eller något platsbyggt, valet är ditt!

Vitvaror

Smeg, Electrolux, AEG, Fjäråskupan och Thermex är några av våra vitvaruleverantörer.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter ett helkök med allt vad det innebär från att riva väggar, flytta vatten och avlopp? Eller är det ett luckbyte med fler och moderna lådor ni vill ha? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så packar vi en väska med de rätta färgerna och materialen för just er kommande renovering.

Mäta och planera

I detta skede befinner vi oss oftast i rummet där ombyggnationen ska ske. Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi lyssnar och kommer med eventuella förslag och vi har med visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med designen, tillbehören, bänkskivorna och vitvarorna så är det dags att beställa. Vi gör ett kontrakt som ni godkänner innan produktionen påbörjas. Vi går även igenom leveranstid och projektstart.

Färdigställa

Våra kök levereras normalt mellan 4-6 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. För montering rekommenderar vi gärna våra erfarna och duktiga hantverkare, men ni får självklart montera själva eller ta hjälp av egna hantverkare.

Boka hembesök

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar.
Naturligtvis är alltid ett första hembesök kostnadsfritt och förutsättningslöst.
Vi utför köksrenoveringar och byte av köksluckor i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.