Tillbehör

Inredning

Vi erbjuder all typ av inredning för skåp, skafferier och garderober.

Bänkskivor

Vår leverantör Kungälvs Natursten erbjuder bänkskivor i natursten, silestone och dekton. Är du ute istället efter en skiva i laminat eller massivt trä vänder vi oss till LG Collection.

Diskbänkar & blandare

För måttbeställda diskbänkar använder vi oss av vår leverantör Decosteel. Diskbaljor och blandare erbjuder vi från kvalitetsleverantörer som Franke, Blanco, Decosteel, Strand, Tapwell eller Nivito.

Handtag och knoppar

Beslagdesign och Stilbeslag har båda ett stort utbud av handtag och knoppor i flera olika material och stilar.

Skjutdörrar & garderober

Kompletta lösningar ifrån Elfa eller något platsbyggt, valet är ditt!

Vitvaror

Smeg, Electrolux, AEG, Fjäråskupan och Thermex är några av våra vitvaruleverantörer.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.