fbpx

Ramkök Stigberget

Vi bygger och designar kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Ramkök Stigberget

Välkommen till detta Ramkök som finns i hjärtat av Stigberget. Köket har utformats med omsorg och detaljer för att kombinera en klassisk och modern känsla. För att uppnå detta har vi valt att använda distanslister på 19 mm runt skåpen, vilket ger en elegant och tidlös touch till designen.

Greige NCS S 1502-Y

Silestone Blanco Capri 20mm

Lucka: MDF19
Beslag: Knopp 24226-30 och Handtag Royal – 96mm – Förnicklad

Ett svensktillverkat kvalitetskök med en minimalistisk och modern design som ger en elegant och stilren atmosfär till ditt hem.

Praktiska lådor under spishällen med smart förvaring för kryddor och gott om plats för höga kastruller. Ett kök som kombinerar funktionalitet och stil.

Ugn och mikrovågsugn i en praktisk pelare för att ge en bättre överblick och enkel åtkomst under matlagningen. En smidig lösning för kökets funktionalitet.

Upptäck smart förvaring i ditt kök – en kombination av stil och funktion för att organisera och hålla ordning på dina köksredskap och tillbehör.

Franke Tender i rostfritt utförande – Denna modell finns också i vitt och svart för att passa olika köksstilar.

Med en underlimmad diskho får du stenkanten synlig ovanför själva diskhon, vilket ger en elegant och stilren look. En stående kakelsättning skapar en illusion av ett högre rum.

En närbild på bänkskivan i 20 mm komposit från Silestone Blanco Capri. Legrabox-lådan i grafitgrått med smart förvaring för kryddor.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.