Shakerkök med köksö

Vi bygger och designar kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Shakerkök med köksö

Detta shakerkök i färgen S 5005-G50Y med utvändiga gångjärn och en funktionell köksö med barstolar är en perfekt kombination av klassisk stil och modern funktionalitet. Vi är övertygade om att detta kök kommer att bli en plats där minnen skapas och umgänge frodas.

Så våra shakerkök

Grön/Grå S 5005-G50Y

Silestone Blanco River 20mm

Lucka: MDF19 ÖVERFALSAD RAMLUCKA
Beslag: Knopp T-Type Mattsvart och Handtag Lip-120 Svart

Siemens ugn och spishäll med integrerad fläkt för en effektiv och smidig matlagning. En praktisk och stilren lösning som tar din köksupplevelse till nya höjder.

Spishällen med inbyggd fläkt är ett snyggt och integrerat val av vitvara. Skärbrädan i massiv oljad ek är enkelsidigt fräst och har ett praktiskt handtag. En perfekt kombination av stil och funktion i ditt kök.

Upptäck skönheten i vår bänkskiva i komposit, Silestone Bianco River. Förvaringslådor och inredning tillverkade i massiv ek ger både stil och hållbarhet till ditt kök

Vi har även fått i uppdrag att tillverka skärbrädor som integreras i bänkskåpen. Detta ger en smart och praktisk lösning för enkel och bekväm matlagning. En funktionell detalj som smälter sömlöst in i köksdesignen.

Knoppen med namnet T-type i mattsvart kommer från BeslagDesign och passar perfekt till detta hem. Dess stilrena design och färgval kompletterar kökets estetik på ett stilrent sätt. 

En vinkyl är det perfekta valet för att alltid ha dina favoritflaskor vid rätt temperatur. Bänkskivan i 20 mm tjock kompositmaterial är inte bara praktisk utan också en integrerad lösning som fungerar som en elegant broloösning i detta kök.

Vår bänkskiva kommer med en integrerad diskbalja och ett stänkskydd i H200 mm. Detta ger en sömlös och praktisk lösning för att hålla ditt kök rent och snyggt.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.