Vitt shakerkök

Vi bygger och designar kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Vitt shakerkök

Välkommen till detta shakerkök i färgen S 0500-N. Detta kök kombinerar den klassiska shakerstilen med en modern twist. De massiva lådorna i ek ger en naturlig och rustik känsla samtidigt som den svarta granitskivan Nero Assoluto ger en elegant och sofistikerad touch till köket. Här får du det bästa av två världar – traditionell charm och moderna materialval.

Så våra shakerkök

Vit S 0500-N

Granit Nero Assoluto 30mm

Lucka: MDF19 INNANFÖRLIGGANDE RAMLUCKA
Lådor: Massiv Ek

Här har vi rivit en vägg för att kocken ska kunna umgås sina gäster och för att kunna servera dem ett glas vin med tilltugg.

Här finns tillval som massiva lådor i ek, utanpåliggande gångjärn och profilerade gavlar. Skapa ditt drömkök med personliga detaljer.

Det karakteristiska med ett shakerkök är när luckor och lådfronter är infällda och ligger i liv med köksskåpen. Detta ger en snygg och stilren design.

En 30mm tjock bänkskiva med en underlimmad uppfräst urtagning för diskbaljan. En stilfull och praktisk lösning.

Ett shakerkök med lådor i massiv ek. En tidlös och naturlig design.

Utforska skönheten och hållbarheten hos massiva lådor i ek. Dessa lådor är tillverkade av högkvalitativt massivt ekträ, vilket ger en varm och naturlig känsla till ditt kök

Massiv lådinredning i Ek – Filtmatta under för att få en mjukare känsla.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.