Träkök silverbetsad ask

Vi bygger och designar kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Träkök silverbetsad ask

Välkommen till ett kök där tradition möter modernitet. Här får massiv ask och sofistikerade ekfanerade hyllplan samspela med den senaste tekniken, som elegant LED-belysning och en avancerad integrerad fläkt från Witt. Varje detalj, från Dekton Arga-bänkskivan som sträcker sig som ett vattenfall längs diskbänken, till Tapwell blandaren i borstad nickel, har valts med omsorg för att skapa en harmonisk och funktionell helhet.

Silverbetsad Ask 

Dekton Arga 20mm

Diskho: Dekton Arga
Lucka: Massiv Ask
Lådor: Massiv Ek
Beslag: Fräst Grepplist Och Puch/Tipon

Elegant kök i massiv silverbetsad ask – en harmonisk kombination av naturligt trä och subtil färgton, speglande en tidlös estetik och funktionell design.

Ett kök skapat i massiv ask och med Dekton Arga som bänkskiva, stänkskydd och vattenfall mot matplatsen

Ett elegant frukostskåp i massiv ask, vars insida i fanerad ek bjuder på en varm och inbjudande kontrast.

Ett frukostskåp designat för optimal funktionalitet, med utrymme för en elegant kaffebryggare och en SMEG brödrost.

Elegant infälld stomme, perfekt designad för att rymma två skärbrädor i ek, kombinerar funktionalitet med stil.

Praktiskt skåp för två skärbrädor, strategiskt placerat mellan diskskåpet och spisen – en optimal lösning för smidig matlagning.

Elegant ekfanerade hyllplan i frukostskåpet, framhävda av subtil LED-belysning i sidorna, vilket ger en varm och inbjudande atmosfär.

Eleganta dörrar som diskret kan fällas in i sidan av frukostskåpet, kombinerar design med funktionalitet.

Närbild på de genomtänkta detaljerna som förhöjer charmen i detta vackra kök.

Den eleganta LED-listen som ger en subtil och stämningsfull belysning.

Dekton Arga, en Witt häll integrerad fläkt och en Tapwell ARM887 Brushed Nickel blandare.

Dekton Arga, som inte bara tjänar som bänkskiva, utan även elegant fortsätter som ett vattenfall längs sidan av diskbänken.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.