fbpx

Träkök Kärrhöksgatan

Ett stiligt kök i massiv ek tillsammans med kalkstenskivan Jura grå. Den infrästa LED-profilen skapar ett mysigt ljus om kvällarna över hela den öppna planlösningen.

Se så levande detta kök blir med ådringen från dem massiva ekluckorna och den livliga kalkstensskivan Jura-Grå.

Detaljbild på belysning och den vackra träådringen som ett massivt träkök levererar.

Bänkskivan Jura Grå 30 mm.

Öppna hyllor med infräst LED-profil för att få ett fler ljus om kvällarna.

Kalkstenen Jura Grå innehåller oregelbundna fossila inslag över hela skivan vilket ger en naturlig känsla. Jura Grå är den populäraste kalkstensskivan att lägga som bänkskiva.

Kalksten Jura Grå 30 mm med undermonterad:uppfräst diskho. I detta fall DecoSteel DiCombo 1834.

I denna öppna planlösning där vägg rivts ner mellan kök och vardagsrum har detta kök blivit en samlingspunkt för familjen.

Hörnskåp med lucka som ser ut som två lådfronter. Detaljer som gör skillnad.

Brolösningen ihop med dem massiva träluckorna är vad man lägger märke till när man går in i detta fantastiska kök.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.