Skandinaviskt ramkök Björkekärr

Vi bygger och designar kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Ramkök Björkekärr

I detta moderna skandinaviska ramkök finner vi en fantastisk kombination av stil och funktionalitet. Med sina rena linjer och ljusa färger utstrålar köket en fräsch och minimalistisk atmosfär. Det är de små extra detaljerna som gör skillnad och ger köket en unik touch. Utforska detta inspirerande kök och upplev skönheten i skandinavisk design och bekvämlighet.

Grå/Blå NCS S 2002-B

Silestone Lagoon 20mm

Lucka: MDF19
Beslag: Läderhandtag – 128mm – Cognac/Rostfri Finish

Upptäck detta ljusgråa och minimalistiska kök med sina eleganta och raka linjer. Här kombineras stilrenhet med funktion för en tidlös och snygg köksdesign.

Detta gråa kök får en varm och behaglig känsla tack vare de läderklädda handtagen. Här möts stil och komfort på ett elegant sätt.

I de rymliga lådorna får du gott om plats för att organisera dina köksredskap. Handtagen i läder kommer från Stilbeslag och ger en elegant och exklusiv touch till köket.

Fokus på växter. Skapa en  levande atmosfär i ditt kök med hjälp av växter som ger en fräsch och naturlig touch till rummet.

En detaljbild som visar de borstade läderlindade handtagen i detta ramkök. Dessa handtag ger en elegant och tidlös touch till köket.

En 20 mm bänkskiva i kompositen Lagoon från Silestone. Denna skiva kombinerar stil och hållbarhet och kräver minimalt underhåll. Ett perfekt val för ett vackert och funktionellt kök.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.