fbpx

Retro kök Rosa

Vi bygger och designar kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Ett rosa retro kök

Här hittar du ett kök som verkligen sticker ut från mängden! Det här köket är inget vanligt kök, det är rosa och ger en härlig vintagekänsla som tar oss tillbaka till 50-talet. Med sin mjuka färg och klassiska stil ger det dig en riktig wow-faktor i ditt hem.

Se alla våra retrokök

Rosa NCS S 0510-R 

Laminat Virrvarr Silver 30mm, Framkant BT3030 Classic Ek

Luckor: MDF Överfalsad retro
Beslag: Byggfabriken Skåregel Malmgården utan regel, Lådhantag Nyström.

Vår laminatskiva har en elegant nedsänkt diskbalja med rundade hörn. Perfekt kombination av stil och funktion för ditt kök.

En närbild på vår tidlösa Virrvarr Silver-bänkskiva med en vacker framkant i ek. Skapa en harmonisk och elegant atmosfär i ditt kök med denna stilfulla kombination av material.

Ett vitt 15×15 cm kakel skapar en förening mellan retrostilen på luckorna och Virrvarr-bänkarnas mönster. En stilren och enhetlig designlösning för ditt kök.

Vi kallar detta kök i rosa färg för ”vardagsglädje”. Här sätter vi färg på vardagen och erbjuder en fräsch och livfull atmosfär. Mer färg åt folket!

Precis som på 50-talet byggde man ofta stora skafferi. I detta klassiska retrobygge gjorde vi samma sak och skapade ett imponerande skafferi med en touch av nostalgi.

Köket är lackat i NCS S 0510-R och färgen är sådär perfekt rosa. Den ger en harmonisk och förtrollande atmosfär till ditt kök.

Förvaringsutrymmet är rikligt i de höga överskåpen. Snabelhandtagen på luckorna och de klassiska handtagen på lådfronterna skapar en perfekt harmoni och enhet i designen.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.