Retro kök Grön

Vi bygger och designar kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Ett grönt retro kök

Ett enkelt retrokök i en behaglig grön färg med en minimalistisk ugn som smälter in perfekt i den 50-talsdoftande inramningen.

Se alla våra retrokök

Grön NCS S 3010-G70Y 

Laminat Virrvarr Silver 30mm , Framkant BT3030 Classic Ek

Diskbänk: Decosteel 30mm
Lucka: MDF ÖVERFALSAD RETRO
Stomme: Massiv Furu
Lådor: Massiv Furu
Beslag: Stil 555-96 Krom

Det retroinspirerade köket i färgen NCS S 3010-G70Y. Den rostfria diskbänken med upphöjd bakkant ger en stilren och praktisk touch. Det klassiska kaklet i storleken 15×15 cm och med mörk fog förstärker den tidlösa stilen. 

Avsluta det gröna 50-talsköket med en klassisk touch genom att lägga till ett handtag från en av våra favoritleverantörer, BeslagDesign. Detta handtag blir den perfekta sista detaljen som förstärker helheten och ger köket en genuin retrokänsla.

Ett massivt furukök ska ha massiva lådor i furu. Vi tillverkar även besticklådan i matchanda träslag och precis så som du önskar med fackindelningen.

Lådförvaring är det gott om i detta kök. Vi integrerar belysningen i botten på underskåpen för en sladdlös och trevligare look.

Den överfalsade retroluckan ger en tidlös elegans, medan den vackra laminatskivan Virrvarr Silver på köksön ger rummet en modern twist.

Insidan av skåpen i detta kök är också tillverkade av massiv furukvist, vilket ger en naturlig och rustik känsla. Skåpen är klarlackade och har en inmålad framkant i vitt, vilket ger en fräsch och kontrasterande detalj till den varma trätonen.

Kyl och frys går även få med integrerade luckor i den överfalsade retroluckan. Köksön pryds av den vackra laminatskivan Virrvarr Silver.

Ordning och reda är ledord i detta kök, med gott om lådförvaring som integrerar belysningen för en stilren look. Kombinationen av rustik furu och moderna detaljer ger en unik balans som framhäver kökets personlighet och funktionalitet.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.