Retro kök - Doktor Bex Gata

Vi bygger och designar kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Retro kök - Doktor Bex Gata

Varje detalj i detta retro kök är noggrant utvalt och skräddarsytt för att skapa en harmonisk balans mellan tidlös elegans och modern funktionalitet. Från överfalsade retroluckor med mjuka kanter till handgjorda handtag i valnöt, vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och förvandla ditt kök till hjärtat i ditt hem.

Se alla våra retrokök

S 1580 R

 Laminat Virrvarr Silver 30mm , Framkant BT3030 Classic Amerikansk Valnöt

Diskbänk: Decosteel 30mm
Lucka: MDF ÖVERFALSAD RETRO
Beslag: Grepplist Amerikans Valnöt bredd 350 mm och 1353/96 Förnicklad

Vi gillar att återställa dessa charmiga 50-tals lägenheter och att få köken att se ut som de gjorde då husen byggdes.

Retrokök i rött med skärbräda och riktigt fina grepplister i valnöt på lådfronterna.

Virrvarr Silver, rött och krom

Bänkskivans framkant tillsammans med grepplisterna i valnöt.

En närbild på ett tidlöst beslag som passar med de flesta kök.

Elegant infräst belysning som lyfter fram skåpets detaljer.

Stilren rostfri diskbänk kompletterad med två rader eleganta kakel och den klassiska Stringhyllan designad av Nils Strindberg

Detaljbild på vår unika överfalsade retrolucka med mjuka, runda kanter. Det skräddarsydda valnöthandtaget framhäver dess elegans. Notera även skärbrädan med det valbara greppet – här i en stilig vit nyans. En sömlöst integrerad diskmaskinslucka som perfekt kompletterar vår retrostil.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.