fbpx

Platsbyggt träkök Sofiagatan

Ett modernt och minimalistiskt kök i massiv ek. Köket är flyttat från det gamla köket till vardagsrummet där design och ritningar tagits fram av oss tillsammans med kunden.

Tilltagande takhöjd på 2700 mm gör att vi tillverkat överskåpen 1200 mm höga så massvis av porslin ska få plats.

Vi kan rita upp ditt kök precis så ni önskar. Kom med en färdig idé eller be någon av våra köksdesigners hjälpa dig med designen i rummet.

Tip on | Grepplist | Distanslist | Ramkök | Massiv Ek | Rökt Ek |

Modernt & minimalistiskt. Handtagslöst med övedelen lackade varmvit S 0502-Y & bänkskåpen i massiv rökt ek med list istället för handtag eller knopp

Köket i denna bostadsrätt är flyttat från det gamla köket till vardagsrummet. Design och ritningar ha vi på Kålltorps Kök tagit fram ihop med kunden.

Ett drömkök i Strömmensberg är byggt och vi hoppas många härliga, underhållande, experimenterande & kärleksfulla stunder ska tillbringas i detta träkök.

Stänkpanelen brukar vi göra i tjocklek 20 mm och i detta kök så har vi satt den i höjd 150 m.m.

Två lådfronter med med grepplist i ek. Invändigt finns två stycken djupa lådor samt en låg innanförliggande låda.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.