Modernt kök

Vi bygger och designar moderna kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Ett klassiskt träkök är både snyggt och hållbart

Trä är ett levande material och varje träkök är unikt. Vi erbjuder  alla de vanliga träslagen så som ek, björk, ask, och valnöt i en mängd olika stilar och betsar – allt för att göra ditt nya träkök unikt. Våra kökskoncept i trä är alltid anpassade efter din smak och dina behov. Vi jobbar bara med kvalitetsleverantörer och tar ansvar för hela köksrenoveringen – från ritning till färdigt kök.

Välkommen att boka ett hembesök så berättar vi mer.

Ett nytt kök från grunden eller nya köksluckor?

Ibland är en helrenovering den bästa vägen till ett nytt kök. Då behöver du inte ta hänsyn till nuvarande stommar utan vi kan tillsammans designa ditt nya kök från grunden. Utifrån planlösningen förenar vi både de praktiska behoven och designen för att skapa ditt ultimata drömkök.

Om stommen och kökets grunddesign däremot är i gott skick kan ett luckbyte göra underverk. Vi har erfarenhet av luckbyten på träkök från de flesta stora kökstillverkare som IKEA och Marbodal m.fl. Så länge du inte förändrar den befintliga planlösningen kan vi i stort sett erbjuda ett helt nytt kök både till utseende och funktion. Genom att även byta ut lådmekanismerna kan vi också förnya kökets funktion med exempelvis nya smartare lådsystem. Detta gör att du får ett kök som inte bara ser utan även känns nytt.

Efter ett första hembesök kan vi tillsammans komma fram till vilken väg som passar dig bäst. Oavsett kommer du få ett nytt träkök som du kan njuta av under många år.

För ett träkök är stilvariationerna oändliga

Är du ute efter ett ljust klassiskt träkök eller ett mörkt minimalistiskt modernt kök? Önskar du köksluckor i massivt trä eller en variant med fanér? Släta stilrena luckor eller inramade luckor i shakerstil? Stilvariationerna och materialvalen är snudd på oändliga när du designar ditt nya träkök. Vi erbjuder dig alla typer av stilar och material helt efter dina önskemål – oavsett om det handlar om att skapa drömköket eller att få en ny kökskänsla för en liten budget.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst hembesök för att starta din resa mot ditt nya drömkök.

Exempel på olika kök i trä som vi har levererat

Intergrerad diskmaskin, spotlightskiva med infräst belysning för att få sladdfritt och rent under skåpen

På vackra Sofiagatan i Strömmensberg hittar ni detta fantastiska träkök med bänkskivor i den omåttligt populära kalkstenen Jura grå. Kontrasten mellan de olika materialen trä, kalksten och det vita överskåpen skapar en läcker dynamik.

Bänkskivan Jura Grå 30 mm

Ett snyggt ramkök levererat  till en lägenhet på Stigberget i hjärtat av Majorna i Göteborg. Distanslister på 19 mm sitter runt skåpen för att få en klassisk men modern känsla. Köket har en varmgrå kulör (NCS S 1502-Y) som harmonierar perfekt med en 20 mm komposit.

Våra luckor på IKEA Metodskåp i denna greiga kulör från Jotun som heter Misty Shadow 10578

På en höjd mitt emellan stad och  natur hittar vi detta lantliga träkök där vår kund valt en fin Jotun-kulör på luckorna tillsammans med vackra kalkstensskivor från Portugal.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.