Inspiration

Nya garderober för ett lyxigare sovrum

Gamla slitna garderober är ofta både fula och opraktiska. Vi hjälper dig att byta ut dina befintliga sovrumsklossar mot en garderobslösning som är både snygg och praktisk. Hyllsystemet på bilden är från Elfa som vi är återförsäljare av och kan hjälpa dig med allt ifrån idéer till installation. Kontakta oss så berättar vi mer.

Nya skjutbara glasdörrar och hyllsystem från Elfa installerat i en lägenhet i Göteborg.


De gamla garderobsklossarna före.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.