Bänkskivor Kvartsit

Våra bänkskivor i kvartsit

Bänkskivor i kvartsit är det perfekta valet för dig som söker en praktisk och hållbar lösning till ditt kök. Kvartsit är en kompositmaterial som kombinerar bästa egenskaper från natursten och kunskap från teknik. Resultatet är en bänkskiva som är slittålig, lätt att rengöra och värmebeständig.

Bänkskivorna i kvartsit är också motståndskraftiga mot repor, fläckar och bakterier, vilket gör det enkelt att hålla ytan hygienisk och fräsch. Med ett stort urval av färger och mönster, erbjuder kvartsitbänkskivor möjligheten att skapa en unik och personlig atmosfär i ditt kök.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.