fbpx

Kunanpassat lantkök

Vi bygger och designar kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Kundanpassat lantkök

Välkommen till detta lantliga kök som vilar mellan centrum och naturen. Här har kunden skapat en unik atmosfär med hjälp av Jotun-färgade luckor och kalkstensskivor från Portugal. Varje detalj är omsorgsfullt utvald för att förstärka den lantliga känslan och ge en naturlig koppling till omgivande miljö. Upptäck skönheten i detta kök och låt dig inspireras av dess charm och harmoni med naturen.

Jotun Misty Shadow 10578

Kalksten Azul 30mm

Lucka: MDF19
Beslag: Handtag Sorgenfri – 86mm och Knopp Friluftsstaden

Klassiska ramluckor pryder detta vackra sekelskifteskök, där vitrindelar och profiler ofta integreras i luckorna. Beslagen från Beslagdesign, inklusive den retroinspirerade knoppen 5320 och handtaget, kompletterar kökets stil på ett utmärkt sätt.

Det är vackert med pärlspont i detta kök, som ger en klassisk och charmig atmosfär. Kroklister i oljad ek tillför en varm och inbjudande känsla till rummet. Bänkskivan och stänkpanelen är tillverkade av samma naturmaterial och skapar en enhetlig och naturlig stil.

En imponerande bänkskiva i 30 mm kalksten Azul Valverde ger en elegant och naturlig touch till köket. Stänkpanelen sträcker sig upp 100 mm och ger ett stilsäkert skydd mot stänk och spill.

En ommålad skafferilucka i köket ger en fräsch och uppdaterad känsla.

Insidan av det ursprungliga skafferiet behåller sin autentiska charm.

Upptäck våra luckor på IKEA Metodskåp i den eleganta greiga nyansen Misty Shadow 10578 från Jotun. En perfekt färg för att skapa en sofistikerad och modern atmosfär i ditt kök.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.