Köksluckor Varberg

Letar du efter nya köksluckor i Varberg? Vi erbjuder en rad köksluckor av många material med olika design och funktion. Köksluckor är ofta det första valet i köksplaneringen. Ofta kan nya köksluckor på befintliga stommar vara ett prisvärt sätt att få en helt ny kökskänsla.

Träluckor

Exempelbilden visar en svartlackerad asklucka. Köksluckan går att få i valfri färg eller i en naturlig look. Fanerade luckor och massivt finns i materialen ek, björk, al eller ask.

Ramkök

En lucka med enkel spegel eller profilerad ram.
För en inramad lucka i ”Shakerstil” används distanslist.

Släta kök

En enkelt och mycket populär kökslucka. Finns även med infrästa grepp.
Alla luckor finns i flera olika material och i valfri kulör. Kontakta oss för exempel.

Är det dags att fräscha upp köket med nya köksluckor?

Då har du tur – vi erbjuder ett utmärkt urval av köksluckor i Varberg. Oavsett om du är ute efter en traditionell eller modern stil har vi något som passar dina behov.

Våra köksdörrar är tillverkade av högkvalitativa material, vilket garanterar att de kommer att hålla i många år. Dessutom har vårt team år av erfarenhet i branschen, så du kan vara säker på att du får bästa möjliga service.

Om du är intresserad av våra köksluckor, se till att ta kontakt med oss idag. Vi svarar gärna på dina frågor och ger dig en kostnadsfri offert. Tack för att du läste!

Vi erbjuder köksluckor i flera olika stilar för att passa dina behov.

Om du letar efter ett nytt utseende för ditt kök är våra köksluckor det perfekta alternativet. Vi har ett stort antal olika stilar att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta för ditt hem. Om du behöver hjälp med vilken stil som passar bäst för ditt kök, så hjälper vi dig med det.

Boka ett kostnadsfritt möte inför ditt byte av köksluckor i Varberg

Den kostnadsfria konsultationen ger dig möjlighet att få rätt hjälp innan du byter köksluckor i Varberg. Vi gör ett hembesök hos dig och ger dig också en uppskattning för ditt köp.

Köksrenovering i Varberg

Tänk dig ett kök som är utformat enbart för att möta din individuella stil och kommer att tillfredsställa alla dina grundläggande behov och önskemål. Det är vad Kålltorps kök tillhandahåller för Varberg. Vi erbjuder högklassiga köksrenoveringstjänster i Varberg. Vi skapar anpassade köksdesigner där funktioner och stil möts elegant med hänsyn till naturliga arbetsflöden och andra köksinredningar.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.