fbpx

Kök Partille

Vi bygger och designar kök i Partille helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Släta kök

Träkök

Lantliga kök

Ramkök

Shaker kök

Moderna kök

Är det dags nytt kök i Partille?

Vi erbjuder ett stort urval av olika kök som kan leverera till dig i Partille. Oavsett om du är ute efter en traditionell eller modern stil har vi något som passar dina behov.

Våra kök är tillverkade av högkvalitativa material, vilket garanterar att de kommer att hålla i många år. Dessutom har vårt team år av erfarenhet i branschen, så du kan vara säker på att du får bästa möjliga service.

Att leta efter ett nytt kök i Partille kan vara överväldigande, men med vårt stora utbud av olika stilar har vi garanterat det perfekta köket för dig.

Om du är intresserad av våra kök, se till att ta kontakt med oss idag. Vi svarar gärna på dina frågor och ger dig en kostnadsfri offert.

Boka ett kostnadsfritt möte inför ditt nya kök i Partille

Den kostnadsfria konsultationen ger dig möjlighet att få rätt hjälp innan du byter kök, Vi jobbar bara med kvalitetsleverantörer i allt ifrån köksdesign till val av hantverkare och tar ansvar för hela köksrenoveringen – från ritning till färdigt kök.

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi lyssnar och kommer med eventuella förslag och vi har med visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Vi gör ett hembesök hos dig i Partille och ger dig också en uppskattning för ditt köp.

Helt nytt kök eller luckbyte?

Oavsett om du är ute efter en helrenovering av ditt kök eller ett luckbyte av ditt befintliga kök så kan vi hjälpa dig. Den första frågan vi ställer till dig är om du är i behov av en total köksrenovering eller vill byta ut luckor och lådor på din befintliga köksstomme.

Vid en total köksrenovering sätter vi in helt nya stommar och kan riva väggar och dra nya ledningar för vatten och avlopp. Vid ett luckbyte byter vi ut dina slitna luckor men kan också byta ut hela lådmekanismerna och förnya kökets funktion med nya smartare lådsystem.

Vi har möjlighet att anpassa nya köksluckor och inredning in i minsta detalj för just dina stommar. Detta innebär att du har möjligheten att förnya köket utifrån dina förutsättningar – oavsett om det handlar om att skapa drömköket eller att få en ny kökskänsla för en liten budget.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi levererar kök till dig i Partille, Varberg, Alingsås, GöteborgKungälv, Stenungsund, KungsbackaBorås m.fl.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.