Bänkskivor Keramik

Våra bänkskivor i keramik

Keramikbänkskivor är ett utmärkt val för kök som vill ha en elegant bänkskiva som är lätt att rengöra. De är tillverkade av högkvalitativ keramik, vilket ger dem en slittålig och hygienisk yta. Keramikbänkskivor är också resistenta mot fukt, värme och fläckar, vilket gör dem enkla att underhålla. Dessutom finns det ett stort urval av färger och mönster att välja mellan, vilket gör det möjligt att skräddarsy din bänkskiva till ditt köks specifika stil och behov.

Dekton

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.