Bänkskivor Kalksten

Våra bänkskivor i kalksten

Bänkskivor i kalksten är den ultimata valet för en naturlig och unik touch i ditt kök. De är tillverkade av 100% ren kalksten, vilket innebär att varje bänkskiva har sin egen personliga prägel i textur och färg. Kalksten är en tålig material med en hög hållbarhet, samtidigt som det har en mjuk yta som lätt underhålls.

Dess vattenabsorberande egenskaper gör det enkelt att hålla ytan ren och hygienisk. Kalkstenbänkskivor är också värmebeständiga och har en god resistens mot repor och fläckar. Med en bänkskiva i kalksten får du inte bara en elegant och tålig yta för ditt kök, utan också en möjlighet att skapa en unik och personlig atmosfär i rummet.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.