Grönt Retro kök

Vi bygger och designar kök helt efter dina behov, önskemål och förutsättningar. Kontakta oss för ett gratis hembesök.

Grönt retro kök

Välkommen till en resa tillbaka i tiden med vårt gröna retrokök, där klassisk design möter modern elegans. Den tidlösa skönheten av Natursten Carrara Marmor pryder både väggarna och bänkskivan, vilket skapar en sofistikerad kontrast och ger köket en charm. Låt dig inspireras av hur gammalt möter nytt, och hur traditionella material kan lyftas fram i samtida tolkningar.

Se alla våra retrokök

S 2005-G70Y 

Marmor Bianco Carrara 20 mm

Diskbänk: Decosteel 20mm
Lucka: MDF ÖVERFALSAD RETRO
Beslag: Skåpsregel 5181U ticka och 5182 rostfritt stål
Fläkt: Fjäråskupan Diskret

Stilrena tvådelade överskåpsluckor, skräddarsydda efter kundens specifika önskemål.

Praktiska kökslådor integrerade i köksön. Detta funkiskök belyser en modern touch med sina 20 mm bänkskivor.

Du kan välja både material och färg på din kökslåda. Från massivträ till metall. På bild en Blum-låda i färgen Oroingrå

Snygga retrobeslag för dina kökslådor. Modellen heter 5182U och är i rostfritt stål.

Ett elegant val att kombinera naturstenens värme med den moderna touchen av en rostfri diskbänk för en både smidig och praktisk lösning.

En nich i väggen där vi fått tillverka grundare bänkskåp för att till det perfeta resultatet.

En överblick av kökets helhet, där harmonin mellan traditionella detaljer och modern design framträder. Köksöns närvaro tillför en extra dimension av funktion och stil.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.