Bänkskivor Granit

Våra bänkskivor i granit

Bänkskivor i granit är en läcker och slittålig lösning för köksbänkar. De är tillverkade av 100% naturlig granit, vilket gör varje bänkskiva unik med sin egen textur och färgskala. Granit är känt för sin höga hållbarhet och resistens mot repor, värme och fläckar, vilket gör det enkelt att underhålla och bevara en ren och hygienisk yta. Granitbänkskivor är också värmebeständiga, så du kan placerar varma kastruller och pannor direkt på ytan utan att riskera skador.

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.