Inspiration

Byte av köksluckor i lägenhet i centrala Göteborg

Innan sommaren utförde vi ett luck- och lådbyte på befintliga stommar i en lägenhet vid Heden i Göteborg där kunden även passade på att komplettera med några nya stommar för att på ett enkelt och prisvärt sätt få sitt nya drömkök på plats.

Köksön är målad i kulören S7010-R90B och den integrerade kylen, frysen samt skafferiet är målat i kulören S0502-Y.

Diskbänken behölls men de slitna träskivorna till höger och vänster om den byttes ut mot sobra naturstenskivor i Carrara Marmor som ger köket en helt annan lyxigare känsla. En extra diskbalja och blandare sattes också i den ena marmorskivan för att ha tillgång till vatten intill spishällen/gashällen.

Mer inspiration hittar du i vårt galleri eller på Instagram.
Kontakta oss för ett gratis hembesök inför din köksrenovering här

Fyra steg till ett nytt kök

Boka ett hembesök

Är ni ute efter en helrenovering av ert kök eller ett luckbyte på befintliga stommar? Mejla eller ring och berätta om era kökstankar så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Möt och planera

Vi mäter och gör de första skisserna med papper, penna och linjal för att därefter kunna göra en 3D-ritning. Vi ger råd och har med oss visningsluckor och bänkskivor i det material som önskas.

Beställa produkter

När ni är nöjda med utformningen och gjort era val skriver vi ett kontrakt med en leveranstid och påbörjar därefter beställning och produktion av ditt nya kök.

Färdigställa

Köken levereras normalt inom c:a 8 veckor efter beställning, antingen färdigmonterade eller som platta paket. Vi rekommenderar gärna våra erfarna hantverkare, men ni kan självklart välja att ta ansvar för monteringen själva.

Vi återkommer till dig med förslag på tid inom 24 timmar. Ett första hembesök är alltid kostnadsfritt. Vi utför köksrenoveringar i Göteborg, Lerum, Alingsås, Partille, Kungälv, Stenungsund, Kungsbacka, Varberg, Borås m.fl.